Tijdelijke stop verkoop fosfaatrechten (van 17 september tot en met 5 oktober) - Bekijk het laatste fosfaatrechten nieuws op Fosfaatstroom.nl

Tijdelijke stop verkoop fosfaatrechten (van 17 september tot en met 5 oktober)

04 sep 2020

Het volume van transacties van fosfaatrechten ligt laag. De grootste oorzaak hiervan is dat er heel weinig aanbod is van rechten. De vraag is groter dan het beschikbare aanbod. We zitten dringend verlegen om aanbod van fosfaatrechten.

RVO heeft bekend gemaakt dat er in de periode van 18 september tot en met 5 oktober geen fosfaatrechten worden overgeschreven. Het formulier wordt aangepast. Dit zou tevens kunnen betekenen dat de procedure dan wel de voorwaarden waaronder fosfaatrechten worden overgeschreven wijzigt of enigszins wijzigt. De formulieren die voor 17 september door koper en verkoper zijn ondertekend worden nog bij RVO afgehandeld.

Als op 17 september het formulier niet volledig ondertekend is dan vervalt de transactie.

 

Heeft u fosfaatrechten te verkopen? Wij begeleiden u graag zodat het voor 17 september geheel is afgerond.

LBV (plus) interessant voor u?

Nu de LBV (plus) is opengesteld en u overweegt om mee te doen, wilt u uiteraard de afweging maken of deze regeling voor u interessant is, of dat er een betere deal te realiseren is.
De leden van Fosfaatstroom zijn allen onafhankelijke makelaars/gecertificeerde taxateurs, dus u kunt ook voor dit advies bij hen terecht. Bel/mail hen gerust.

Contact opnemen