Klijsen Makelaars & Adviseurs | Fosfaatstroom

Klijsen Makelaars & Taxateurs is aangesloten bij Fosfaatstroom

Op zoek naar een ervaren agrarisch makelaar in Noord-Brabant? Dan kunt u terecht bij Klijsen Makelaars & Adviseurs. Ons makelaarskantoor is gespecialiseerd in agrarische makelaardij, rentmeesters-zaken en taxaties.

De agrarische makelaars van Noord-Brabant

Vanuit ons kantoor in Oosterhout focust Klijsen Makelaars & Adviseurs zich op alles binnen de wereld van de agrarische makelaardij in voornamelijk Midden- en West-Brabant. Wij helpen u graag verder op weg als u op zoek bent naar een agrarisch makelaar binnen de provincie Noord-Brabant. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van:

Waarin biedt Klijsen Makelaars & Adviseurs ondersteuning?

Onze agrarisch makelaars zijn specialisten op het gebied van onroerende zaken en landinrichting, maar ook bij andere vraagstukken helpen wij u graag verder. Zo ondersteunen we u bij:

  • Planschadeverzoeken
  • (Beheer van) pachtzaken
  • Begeleiding bij bedrijfsverplaatsingen in de agrarische sector
  • Wet Voorkeursrecht Gemeenten (WVG)

Onze agrarisch makelaars staan voor u klaar 

Ons familiebedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van agrarisch en landelijk vastgoed. Wij staan met ons team van vijf collega’s te allen tijde voor u klaar. 

Kom met ons in contact

Heeft u een agrarische kwestie waarbij u onze kennis en hulp benodigd heeft? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met een van onze collega’s of breng een bezoek aan ons kantoor in Oosterhout.

Klijsen Makelaars & Adviseurs

Europark 11
4904 SX Oosterhout
info@klijsen.nl
0162 - 426 348

LBV (plus) interessant voor u?

Nu de LBV (plus) is opengesteld en u overweegt om mee te doen, wilt u uiteraard de afweging maken of deze regeling voor u interessant is, of dat er een betere deal te realiseren is.
De leden van Fosfaatstroom zijn allen onafhankelijke makelaars/gecertificeerde taxateurs, dus u kunt ook voor dit advies bij hen terecht. Bel/mail hen gerust.

Contact opnemen