Tevreden klanten, daar doen wij het voor! - Bekijk het laatste fosfaatrechten nieuws op Fosfaatstroom.nl

Tevreden klanten, daar doen wij het voor!

02 mrt 2020

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor! We worden graag gezien als dé partij voor al uw fosfaatrechtentransacties en daarbij staat o.a. service en persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel.

Daar kunnen wij u natuurlijk alles over vertellen, maar liever laten wij onze klanten hierover aan het woord. Hieronder leest u het verhaal over de familie Bastiaansen over hun ervaring bij hun fosfaatrechtentransacties met Klijsen Makelaars & Adviseurs in Oosterhout, een makelaarskantoor binnen Fosfaatstroom.

‘’We kennen Klijsen al van kinds af aan. Met name over de betrouwbaarheid en kennis van zaken waren we tevreden. Vanwege het staken van ons melkveebedrijf hebben we onze fosfaatrechten verkocht, waarbij we de voordelen van Fosfaatstroom, waaronder de landelijke dekking, een goed platform vonden. Tevens hield Ard Klijsen ons duidelijk telefonisch op de hoogte. Daarnaast kwam hij indien nodig langs om de stand van zaken door te spreken. Het persoonlijke contact met Klijsen vonden we erg fijn!"

Bent u op zoek naar een partij voor het kopen of verkopen van uw fosfaatrechten? Fosfaatstroom helpt u daarbij! Fosfaatstroom is een samenwerking tussen zeven gerenommeerde agrarische NVM makelaarskantoren, verspreid over heel Nederland. Wij bemiddelen bij de succesvolle aan- en verkoop van uw fosfaatrechten met rechtstreekse boer-boer transacties.

Neem voor meer informatie contact op met één van de zeven aangesloten makelaarskantoren bij deze landelijke samenwerking.

LBV (plus) interessant voor u?

Nu de LBV (plus) is opengesteld en u overweegt om mee te doen, wilt u uiteraard de afweging maken of deze regeling voor u interessant is, of dat er een betere deal te realiseren is.
De leden van Fosfaatstroom zijn allen onafhankelijke makelaars/gecertificeerde taxateurs, dus u kunt ook voor dit advies bij hen terecht. Bel/mail hen gerust.

Contact opnemen