Nieuwe bestuurders NVM-vakgroep Agrarisch & Landelijk - Bekijk het laatste fosfaatrechten nieuws op Fosfaatstroom.nl

Nieuwe bestuurders NVM-vakgroep Agrarisch & Landelijk

04 jun 2021

NVM-makelaars Jaap Breeschoten en Theo van Gelder zijn toegetreden tot het bestuur van de NVM-vakgroep Agrarisch & Landelijk. Jos Ebbers heeft de voorzittershamer van Ard Klijsen overgenomen.

Ard Klijsen en André Olden zijn afgetreden vanwege het einde van de zittingstermijn van 6 jaar. De bestuurswisseling vond 26 mei plaats tijdens de ledenvergadering van de vakgroep Agrarisch & Landelijk. Vanwege het aantal wisselingen in het bestuur worden de portefeuilles nog bepaald en verdeeld.

Ard Klijsen en André Olden stoppen beiden vanwege het einde van hun zittingstermijn van 6 jaar. NVM-voorzitter Onno Hoes: ‘’Ard Klijsen stond als voorzitter voor het belang en zichtbaarheid van zijn vakgroep. Ledenbetrokkenheid, actieve communicatie en verenigingszaken hadden zijn volle aandacht. Agrarisch & Landelijk staat stevig op de kaart dankzij Ard en daar zijn we als NVM trots op”.

Over NVM Agrarisch & Landelijk

De vakgroep Agrarisch & Landelijk richt zich op agrarisch onroerend goed en onroerend goed in het buitengebied. Aansluiting bij de vakgroep staat open voor personen die als makelaar of taxateur werkzaam zijn op dit werkterrein en zijn ingeschreven in het register Landelijk Vastgoed van de stichting VastgoedCert of het NRVT. De vakgroep Agrarisch & Landelijk kent de volgende kenniswerkgroepen: Agrarisch & Landelijk vastgoed, Onteigening en Taxeren.

Ard Klijsen

De aftreding van Ard Klijsen binnen de NVM heeft uiteraard geen invloed op zijn rol binnen de Fosfaatstroom. Ard Klijsen is met zijn makelaarskantoor Klijsen Makelaars & Adviseurs te Oosterhout NB ook aangesloten bij de Fosfaatstroom en richt zich binnen zijn eigen kantoor met name op het agrarisch & landelijk vastgoed en aan- en verkoopdossiers van fosfaatrechten. Ard heeft een schat aan kennis en ervaring en weet wat er speelt.

Wenst u meer informatie en wilt u graag de mogelijkheden voor u weten? Neem dan contact met ons op via 0162-426348 of via fosfaatstroom@klijsen.nl

 

LBV (plus) interessant voor u?

Nu de LBV (plus) is opengesteld en u overweegt om mee te doen, wilt u uiteraard de afweging maken of deze regeling voor u interessant is, of dat er een betere deal te realiseren is.
De leden van Fosfaatstroom zijn allen onafhankelijke makelaars/gecertificeerde taxateurs, dus u kunt ook voor dit advies bij hen terecht. Bel/mail hen gerust.

Contact opnemen