Aan- en verkoop van fosfaatrechten, meer dan alleen een transactie - Bekijk het laatste fosfaatrechten nieuws op Fosfaatstroom.nl

Aan- en verkoop van fosfaatrechten, meer dan alleen een transactie

27 nov 2020

Dat de aan- en verkoop van fosfaatrechten meer is dan alleen een transactie, dat blijkt wanneer de transactie daadwerkelijk van A tot Z plaatsvindt. Een transactie is een handeling waar veel juridische aspecten bij komen kijken en wat meer inhoudt dan alleen het formeel correct opstellen van contractstukken.

Het aan- en verkopen van fosfaatrechten is een belangrijke gebeurtenis en hangt ook vaak samen met een andere grote stap en handeling zoals de beslissing om uw bedrijf te beëindigen of om met een gedeelte daarvan te stoppen. Gedurende afwegingen en beslissingen als deze, spelen ook de financiële en fiscale belangen een grote rol. Het is dan van belang dat u wordt bijgestaan door een makelaar die voor u als adviseur alle aspecten met u kan bekijken en kan doorspreken wat in uw situatie de beste beslissingen zijn.

Wij worden graag gezien als dé partij voor al uw fosfaatrechtentransacties en daarbij staat onder andere service en persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel. Onze ondersteuning wordt gegeven afhankelijk van uw situatie en uw wensen en is daardoor volledig op maat en bij elke opdrachtgever weer uniek. Indien nodig en gewenst werken wij ook nauw samen met uw accountant/fiscalist om voor u tot een zorgvuldige, maar vooral zorgeloze juridische en fiscale behandeling van uw fosfaatrechten te komen.

Wilt u uw melkveehouderij (deels) beëindigen en daarom uw fosfaatrechten verkopen of wilt u juist uw melkveehouderij uitbreiden en dient u daarvoor meer fosfaatrechten te kopen? Zoek voor u het dichtstbijzijnde NVM makelaarskantoor binnen de Fosfaatstroom, welke u zowel bij het verkopen als kopen van uw fosfaatrechten helpt. Door de samenwerking binnen de Fosfaatstroom tussen zeven agrarische NVM makelaarskantoren, verspreid over heel Nederland, kunnen wij bemiddelen bij de succesvolle aan- en verkoop van uw fosfaatrechten met rechtstreekse boer-boer transacties en wordt er een eerlijke prijs betaald, is het verkoopproces transparant, efficiënt en veilig.

Klijsen Makelaars & Adviseurs is een middelgroot makelaarskantoor gevestigd in Oosterhout en is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in Makelaardij o.g. en Taxaties. Daarnaast is Klijsen actief op het gebied van onteigeningszaken en rentmeesterzaken. Wat makelaardij betreft, hebben wij ruim vijftig jaar praktijkervaring, op zowel het gebied van wonen als van agrarisch & landelijk vastgoed. Vanuit ons kantoor te Oosterhout bedienen we vele opdrachtgevers uit voornamelijk Midden- en West-Brabant. We voelen ons thuis in het buitengebied. Opleidingsniveau en marktkennis staan bij ons hoog in het vaandel. Ons kantoor is niet voor niets lid van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en aangesloten bij de vakgroepen Wonen en Agrarisch & Landelijk van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.). Ook zijn wij VastgoedCert gecertificeerd (www.VastgoedCert.nl) en staan wij ingeschreven in het Nederlands Registers Vastgoed Taxateurs (www.NRVT.nl).

Ard Klijsen is sinds 1991 werkzaam bij Klijsen Makelaars & Adviseurs. Ard richt zich met name op het agrarisch & landelijk vastgoed en de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Ook is hij voorzitter van de NVM vakgroep Agrarisch & Landelijk. Ard heeft een schat aan kennis en ervaring en weet wat er speelt; lokaal en op bestuurlijk niveau. Marlies is assistent makelaar en al bijna 4 jaar in dienst bij Klijsen Makelaars & Adviseurs. Ard en Marlies werken doorgaans nauw samen aan de aan- en verkoopdossiers van fosfaatrechten en agrarisch & landelijk vastgoed.

Wenst u meer informatie en wilt u graag de mogelijkheden voor u weten? Neem dan contact met ons op via 0162-426348 of via fosfaatstroom@klijsen.nl

LBV (plus) interessant voor u?

Nu de LBV (plus) is opengesteld en u overweegt om mee te doen, wilt u uiteraard de afweging maken of deze regeling voor u interessant is, of dat er een betere deal te realiseren is.
De leden van Fosfaatstroom zijn allen onafhankelijke makelaars/gecertificeerde taxateurs, dus u kunt ook voor dit advies bij hen terecht. Bel/mail hen gerust.

Contact opnemen