Klijsen Makelaars & Taxateurs | Fosfaatstroom

Klijsen Makelaars & Taxateurs is aangesloten bij Fosfaatstroom

Op zoek naar een ervaren agrarisch makelaar in Noord-Brabant? Dan kunt u terecht bij Klijsen Makelaars & Taxateurs. Ons makelaarskantoor is gespecialiseerd in agrarische makelaardij, rentmeesters-zaken en taxaties.

De agrarische makelaars van Noord-Brabant

Vanuit ons kantoor in Oosterhout focust Klijsen Makelaars & Taxateurs zich op alles binnen de wereld van de agrarische makelaardij in voornamelijk Midden- en West-Brabant. Wij helpen u graag verder op weg als u op zoek bent naar een agrarisch makelaar binnen de provincie Noord-Brabant. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van:

Waarin biedt Klijsen Makelaars & Taxateurs ondersteuning?

Onze agrarisch makelaars zijn specialisten op het gebied van onroerende zaken en landinrichting, maar ook bij andere vraagstukken helpen wij u graag verder. Zo ondersteunen we u bij:

  • Planschadeverzoeken
  • (Beheer van) pachtzaken
  • Begeleiding bij bedrijfsverplaatsingen in de agrarische sector
  • Wet Voorkeursrecht Gemeenten (WVG)

Onze agrarisch makelaars staan voor u klaar 

Ons familiebedrijf met twee broers in de directie, heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van agrarisch en landelijk vastgoed. Wij staan met ons team van zes collega’s te allen tijde voor u klaar. 

Kom met ons in contact

Heeft u een agrarische kwestie waarbij u onze kennis en hulp benodigd heeft? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met een van onze collega’s of breng een bezoek aan ons kantoor in Oosterhout.

Klijsen Makelaars & Taxateurs

Lodewijk Napoleonlaan 77
4904 LH Oosterhout
info@klijsen.nl
0162 - 426 348