De Koning & Witzier Makelaars | Fosfaatstroom

De Koning & Witzier Makelaars zijn aangesloten bij Fosfaatstroom

Interesse in agrarisch onroerend goed of wilt u in fosfaatrechten handelen? De Koning en & Witzier Makelaars staat voor u klaar om u van advies te voorzien. Wij zijn de aangewezen agrarisch makelaar in de provincie Zuid-Holland. 

De agrarische makelaars van Zuid-Holland

Met kantoren in zowel Waarder als Leerdam, is De Koning en Witzier Makelaars goed vertegenwoordigd in Zuid-Holland. Door meer dan 60 jaar aan expertise en ervaring op het gebied van agrarisch vastgoed, garanderen wij u vakkundige adviezen bij:

De Koning en Witzier Makelaars kan u ook helpen met: 

Maar daar stopt onze kennis van zaken niet. Ook bij verdere agrarische kwesties bieden wij u ondersteuning op maat voor een goede afhandeling. Zou ondersteunen wij u graag bij:

  • Bedrijfsverplaatsing
  • Emigratie, immigratie en semigratie
  • Pachtzaken

De makelaars van De Koning en Witzier Makelaars

Door de jaren heen is De Koning en Witzier Makelaars enorm gegroeid en tegenwoordig bestaat ons bedrijf uit zeven hardwerkende agrarische makelaars die voor u klaarstaan. 

Kom met ons in contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op via het formulier of neem telefonisch contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om binnen te wandelen in een van onze twee kantoren. 

De Koning en Witzier Makelaars

 

Vestiging Waarder

Oosteinde 32
3466 LB Waarder
info@koningwitzier.nl
0348 - 502 224

 

Vestiging Leerdam

Westwal 34
4141 AP Leerdam
leerdam@koningwitzier.nl
0345 - 744 074

 

LBV (plus) interessant voor u?

Nu de LBV (plus) is opengesteld en u overweegt om mee te doen, wilt u uiteraard de afweging maken of deze regeling voor u interessant is, of dat er een betere deal te realiseren is.
De leden van Fosfaatstroom zijn allen onafhankelijke makelaars/gecertificeerde taxateurs, dus u kunt ook voor dit advies bij hen terecht. Bel/mail hen gerust.

Contact opnemen